Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Ταξιδιωτικό Προφίλ για το ζώδιο του μήνα

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 - Οκτώμβριος 22)

Οι Ζυγοί είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν, αρκεί να μην αναλάβουν την οποιαδήποτε ευθύνη. Ως παιδιά της Αφροδίτης επιδιώκετε πάντα την αρμονία και την ισορροπία σε κάθε σας ταξίδι! Επιθυμείτε ο / η σύντροφος σας να σέβεται τις διαθέσεις και τις επιθυμίες που έχετε, που δυστυχώς αλλάζετε τόσο συχνά όσο και τα ρούχα σας! Ταξίδια και πολυτέλεια για εσάς είναι συνυφασμένα. Πέντε αστέρων ξενοδοχεία, μεγάλη ποικιλία φαγητών κι όμορφα ρούχα θ' αποτελέσουν μόνο την αρχή! Όσο για το κόστος των διακοπών, σίγουρα είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Η κοινωνική σας φύση σίγουρα θα βοηθήσει στο ν' αποκτήσετε πολλούς κι ενδιαφέροντες φίλους. Ελπίζουμε να μη το παρακάνετε με τη διασκέδαση και τις σπατάλες, διότι ποιος ακούει το κλαψούρισμά σας ..μετά.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:
Με σας τα πράγματα μπλέκουν λιγάκι.. Το πρόβλημα δεν είναι τι θα σας προτείνουμε, αλλά ποιον θα σας προτείνουμε για παρέα. Το σκεπτικό σας: Περνάμε καλά, αρκεί να έχουμε καλή παρέα. Εάν η κατάλληλη παρέα συνδυαζόταν με την υπέροχη Ρώμη, πως θα σας φαινόταν; Δεν γνωρίζουμε εάν θα επισκεφτείτε τα άπειρα μνημεία της πόλης, πάντως σίγουρα θα επιστρέψετε με τις βαλίτσες σας γεμάτες καινούρια ρούχα. Απειρα espresso στη "Φoντάνα ντι Τρέβι", υπέροχες μακαρονάδες και φυσικά το απαραίτητο "shopping therapy". Εάν δεν συνοδεύεστε, η πόλη προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες. Για κάτι ποιο οικονομικό, μπορείτε να επισκεφτείτε τα Χανιά της Κρήτης. Διασκέδαση στο "φουλ", φοβερή φιλοξενία και παραδοσιακό χρώμα. Τι άλλο θέλετε;

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ:
Για τους Ζυγούς διασκέδαση σημαίνει αρμονία, ομορφιά και φυσικά καλή παρέα! Κοινωνικοί κι ευδιάθετοι σας ταιριάζουν μέρη όπου μπορείτε να συνδυάσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές με τη μουσική, το χορό και το καλό φαγητό. Σίγουρα δεν είστε από εκείνους που θα πήγαιναν σε κάποια εκδήλωση με τζιν παντελόνι! Η απαραίτητη προετοιμασία πριν από κάθε έξοδο, σας βοηθά να διατηρήσετε το ξεχωριστό στιλ σας. Ένα εστιατόριο που να συνδυάζει την αίγλη και τη φινέτσα ή ένα "μοδάτο" bistro, θα ικανοποιήσει σίγουρα το εκλεπτυσμένο γούστο σας. Αγαπάτε ιδιαιτέρως το χορό, οπότε για συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε κάποιο club ή "πάρτι" για να εκτονωθείτε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: