Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Venice Simplon - Orient express: Μια αξέχαστη εμπειρία!

Η εταιρία Orient Express έχει στην ιδιοκτησία της ή διαχειρίζεται τις καλύτερες τουριστικές μονάδες στα ομορφότερα σημεία του κόσμου, κρουαζιερόπλοια και πέντε τουριστικά τρένα πολυτελείας.
Ο θρύλος είναι το Venice Simplon-Orient-Express.
Μια από τις ομορφότερες διαδρομές που ακολουθεί είναι η κλασική Παρίσι - Βουδαπέστη - Βουκουρέστι - Κωνσταντινούπολη. Το ταξίδι ολοκληρώνεται σε έξι μέρες και εκτός από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο τρένο, έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε σε μερικά από τα κλασικά ξενοδοχεία, καθώς καινά γευματίσουμε σε βραβευμένα εστιατόρια των χωρών που επισκεπτόμαστε. Στο τρένο η διαμονή είναι μια αξέχαστη εμπειρία: πολυτελείς κουκέτες με βάση το ξύλο και το χρυσό, ενώ στο εστιατόριο κυριαρχεί το ασήμι και η πορσελάνη.
Ξεκινήστε τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες πολυτελείας με ένα κόστος για το αντίστοιχο ταξίδι που ανέρχεται στις £4-350 ανά άτομο.

http://www.orient-express.com/
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια βδομαδα έφτασε στο τέλος της!
Ας απολαύσουμε το σαββατοκύριακό μας,
ας χαλαρώσουμε,
ας πουμε "σε αγαπώ" στους δικούς μας ανθρώπους,
ας ταξιδέψουμε με τη φαντασία μας και ας αφεθούμε στην απόλαυση και την ηρεμία που τόσο πολύ την έχουμε όλοι μας ανάγκη!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!
Να είμαστε περισσότερο ήρεμοι, χαλαροί, χαρούμενοι, δημιουργικοί, και αν μπορούμε να μιμηθούμε τα παιδιά ας το κάνουμε.... ο αυθορμητισμός, η χαρά, η αθωότητα και το παιγνίδι ας είναι τα δικά μας "όπλα" για μια πιο όμορφη , γλυκιά και δημιουργική ζωή!!!!!!!!