Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πολιτικά καλλιστεία 2009


Φάνη Πάλλη Πετραλιά
Κατάγεται από το. νησί που έχει στην ιδιοκτησία της. Μεγάλη της αδυναμία, ο αθλητισμός, καθώς είναι πανελλήνια πρωταθλήτρια στο άλμα εις μικρομεσαίο επιχειρηματία. Στον ελεύθερό της χρόνο, αλλάζει υπουργεία.

Αλέκα Παπαρήγα
Η καταγωγή της είναι από το Ζενίτ της Ρωσίας, της αρέσει το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της και το μαύρο στις ψυχές του ΣΥΡΙΖΑ, στον ελεύθερό της χρόνο ψάλλει στον Ιερό Ναό Μεγίστης Ρηγίλλης και μιλά τρεις γλώσσες. Την ξύλινη, την αντικαπιταλιστική και τη Μαρξιστική-Λενινιστική.

Αλέκος Αλαβάνος
Η μοναδική τρανσέξουαλ συμμετοχή του διαγωνισμού. Αριστερής ρητορείας με καπιταλιστικές καταβολές. Στον ελεύθερό του χρόνο αγοράζει μετοχές επιχειρήσεων ή παίζει τυφλόμυγα με κουκουλοφόρους. Είναι βαφτιστήρι του πρωθυπουργού (τον αποκαλεί συνεχώς «νονό») και ο πατέρας του δεν τον έχει αναγνωρίσει (φορούσε κουκούλα).


Άννα Διαμαντοπούλου
Η σκληρή της παρέας. Της αρέσει να υποδουλώνει τους άντρες και να την αποκαλούν «αυταρχική αφέντρα». Στον ελεύθερό της χρόνο περιμένει την επόμενη μαλακία του Γιώργου Παπανδρέου, να παίζει σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και να παρακολουθεί της περιπέτειες της Κρουέλας στην τηλεόραση.

Λιάννα Κανέλη
Η ιδιότητά της είναι συνώνυμη του Αλβανού τουρίστα. Είναι χριστιανή κομμουνίστρια. Στον ελεύθερό της χρόνο αναπνέει (στον υπόλοιπο καπνίζει). Μιλάει δύο ξένες γλώσσες. Τη δική της και τη διχαλωτή.

Βάσω Παπανδρέου
Άνθρωπος έξω καρδιά, ζωηρή και πάντα σκανδαλιάρα. Όταν μιλάει, καθηλώνει το κοινό. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες. Τη γλώσσα του σώματος και τη γλώσσα του ματιού (της).

Μαριέττα Κουτσίκου Γιαννάκου
Θέλει να ακολουθήσει καριέρα μοντελίστ, καθώς φημίζεται για τις στυλιστικές της επιλογές. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες (και οι τρεις τής είναι εντελώς ξένες) και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει μεταρρυθμίσεις ώστε να μειωθεί ο ελεύθερος χρόνος των άλλων.
ΥΓ. Η κ.Γιαννάκου έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημά της και μάλλον προορίζεται ξανά για υπουργική θέση. Ο γιατρός της εύχεται περαστικά και σιδερένια.


Μαρία Δαμανάκη
Κατάγεται από χωριό, αλλά καταβάλλει προσπάθειες να σταθεί όρθια στην πόλη. Παράτησε το σπορ ντύσιμο με τις ζιβάγκο μπλούζες κι επιδίδεται στη συλλογή ταγέρ. Μιλάει μία ξένη γλώσσα, τη Σαρακατσάνικη. Στον ελεύθερό της χρόνο, ακούει τους μονολόγους της Κατερίνας Παπακώστα.


Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού. Η πυγμή και η αποφασιστικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Στον ελεύθερό της χρόνο, ψάχνει καινούργιους καθρέπτες. Στον υπόλοιπο, προσπαθεί να καταλάβει γιατί σπάνε.


Ντόρα Μπακογιάννη
Έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις οδοντόκρεμας στο παρελθόν, ακούγεται πως πάσχει από το «σύνδρομο της Ηλέκτρας» και στον ελεύθερό της χρόνο πριονίζει καρέκλες. Αγαπημένος της ήρωας κόμικ είναι ο Ιζνογκούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: