Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Με το νέο κινητό LG Arena KM900 η LG κάνει "τρισδιάστατη επίθεση"

Το να ισχυριστούμε ότι οι εταιρείες έχουν βαλθεί με πείσμα να αντιγράψουν και να ξεπεράσουν (ευσεβής πόθος) το iPhone της Apple, δεν είναι υπερβολή. Άλλωστε αυτό μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε κοιτάξει στα σύγχρονα μοντέλα κινητών τηλεφώνων. Οθόνες αφής, την δυνατότητα περιστροφής της επιφάνειας εργασίας (desktop) οριζόντια και κατακόρυφα, αναγνώριση δακτυλικών κινήσεων επί της οθόνης, όλα αυτά θυμίζουν iPhone αναμφισβήτητα.
Η νέα συσκευή της LG, δεν αντιγράφει όμως το iPhone ή ευελπιστεί να το αντικαταστήσει, αλλά εμπνέεται από αυτό, προσφέροντας χειρισμό αφής σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον.

image.php


Το LG Arena KM900 έχει για περιβάλλον στο σχήμα κύβου, με την ονομασία «3D S-Class». Ενός κύβου στον τρισδιάστατο χώρο, η χρήση του οποίου (κατά την LG πάντα) προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε διαφορετικές «οθόνες», επίσης με τρισδιάστατα μενού, απ’ όπου μπορεί να χειρίζεται την μουσική, ταινίες και φωτογραφίες του (για όσους είναι hardcore κομπιουτεράκηδες, τους παραπέμπουμε στο Xgl και Compiz του SUSE Linux) . Επίσης διαθέτει δύο κάμερες, μια μπροστινή για βιντεοκλήσεις και μία των 5MPixel.


dkfjshdjfhjdh54878357347


Φωτογραφία από περιβάλλον του SUSE Linux Xgl και Compiz
Μάλιστα η τελευταία θα έχει την δυνατότητα λήψης βίντεο με ποιότητα επιπέδου DVD. Με τον έξω κόσμο θα επικοινωνεί μέσω HSDPA στα 7.2Mbps και Wi-Fi, θα έχει ράδιο FM ενσωματωμένο, υποστήριξη A-GPS, διάρκεια μπαταρίας περίπου 300 ώρες σε standby και 230 λεπτά συνεχόμενης ομιλίας. Τέλος η οθόνη θα είναι 3 ιντσών, με αρκετά σεβαστή ανάλυση 800x480 γραμμές και 262 χιλιάδες χρώματα.

Επίσημα θα παρουσιαστεί στο «Mobile World Congress» στην Βαρκελώνη, που θα διοργανωθεί στις 16 Φεβρουαρίου. (περισσότερες πληροφορίες: http://www.newswire.co.kr/?job=news&no=386053 και http://www.unwiredview.com/2009/02/08/lg-arena-km900-officially-official/).
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: