Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Άνδρες & Sex. Καιρός... για τα σχόλια σας!




Είναι βασικό για μας τις γυναίκες να γνωρίζουμε τι θέλουν οι άντρες από το σεξ και να γνωστοποιήσουμε και εμείς σε αυτούς τι ακριβώς επιθυμούμε. Οι άντρες θέλουν να εκτονώσουν με τον οργασμό την συσσωρευμένη έντασή τους.
σεξολόγοι λένε ότι οι άντρες μετά το σεξ ζυγίζουν λιγότερο, γιατί έχουν χάσει κάτι από τον εαυτό τους και χρειάζονται ανάπαυση. Μάλλον, αυτός είναι και ο λόγος που συχνά αποκοιμούνται και η σύντροφός τους παραπονιέται, θυμώνει και πιστεύει πως είναι εγωιστής και πως δεν νοιάζεται για τις ανάγκες της.
Οι άντρες χρησιμοποιούν το σεξ για να εκφράσουν σωματικά αυτό που δεν μπορούν να εκφράσουν συναισθηματικά. Αν ένας άντρας έχει πρόβλημα, όπως για παράδειγμα να βρει δουλειά ή να πληρώσει τις δόσεις της πιστωτικής του κάρτας, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει το σεξ ως μέσον εκτόνωσης της ψυχικής του υπερέντασης, σε αντίθεση με μας τις γυναίκες που σε παρόμοιες καταστάσεις λειτουργούμε διαφορετικά, γιατί πάνω από όλα μιλάμε... και μιλάμε πολύ για τα προβλήματα μας. ( ... κρίνω εξ ιδίων! ).

Ελάχιστα είναι τα προβλήματα που δεν μπορεί να λύσει ο άντρας με το σεξ. Ο άντρας που θέλει να κάνει σεξ και καταπιέζει αυτή την ανάγκη, δυσκολεύεται να ακούσει, να σκεφτεί, να οδηγήσει και να χειριστεί βαριά μηχανήματα. (...τώρα εξηγείται, γιατί οδηγούν έτσι οι Έλληνες άνδρες... lol ).

Επίσης, υποφέρει από μια διαταραχή αντίληψης του χρόνου και τα τρία λεπτά του φαίνονται δεκαπέντε. Αν μια γυναίκα θελει να πάρει μια έξυπνη - και συμφέρουσα για κείνη - απόφαση ο άντρας της, καλό είναι να συζητήσει μαζί του μετά από το σεξ. ;)

Τώρα όσο για μας τις γυναίκες μετά το σεξ έχουμε τόσο υψηλά επίπεδα ορμονών, που είμαστε έτοιμες να κατακτήσουμε ολόκληρο τον κόσμο. Θέλουμε αγκαλιές, χάδια και κουβεντούλα και μετά... γιατί όχι και δεύτερο γύρο! Φιλάκια...
Τρελή είμαι ότι θέλω λέω!

4 σχόλια:

Orsalia είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω αγαπημένη μου matrigoula...
Οι γυναίκες διαφέρουμε!!!!!!!!

Prths είπε...

Noted. No comments. Courtesy obliges.

Matriga είπε...

Kαλημέρα Ορσαλία μου! Εμείς οι γυναίκες είμαστε διαφορετικές από τους άνδρες όντως. Αλλά, μπορούμε να έρθουμε και στη θέση τους άμα το θέλουμε ;)

Matriga είπε...

Καλημέρα Prths. Έκανα ήδη την επίσκεψή μου στο blog σου για τις διευκρινήσεις. Aυτό που ξέχασα να σου αναφέρω είναι πως είμαι σίγουρη πως θα βρεις τη γαλήνη που ψάχνεις, αφού όποιος αναζητά κάτι με την ψυχή του, το βρίσκει κάποια στιγμή! Δεν είναι τυχαία, άλλωστε η ονομασία του blog σου: serenitatem