Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

DVR στυλό DVR108

image.php
Η περιστρεφόμενη μπάλα η οποία, κάτω από την άσκηση εξωτερικής πίεσης, αφήνει το μελάνι να περάσει πάνω στο χαρτί, ήταν φαεινή ιδέα ενός Αμερικανού εφευρέτη, του John Η. Loud. Στις 30 Οκτωβρίου 1898. Τρία χρόνια πιο πριν, στις 28 Δεκεμβρίου 1895 οι αδελφοί Lumiere, Auguste και Louis, παρουσίασαν στο Grand Cafe του Παρισιού τον κινηματογράφο: μια μηχανή που πρόβαλε σε οθόνη εικόνες, με ρυθμό 16 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα δύο φαινομενικά άσχετα γεγονότα μεταξύ τους; Λοιπόν η σχέση λέγεται DVR 108. Για όσους επιθυμούν να έχουν τα μάτια τους 14, υπάρχει ένα στυλό διαφορετικό από τα άλλα, το DVR 108. Το συγκεκριμένο στυλό αποτελεί παράλληλα ένα σύστημα καταγραφής σε κάμερα με μνήμη 4 GB. Ιδανικό για καταγραφή συνεντεύξεων, συναντήσεων, κλπ.
Το καταγραφικό DVR108 προσφέρει καταγραφή πραγματικού χρόνου σε AVI αρχεία με ανάλυση 352x288. Μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, το συγκεκριμένο στυλό έρχεται κατευθείαν από σενάρια του Χόλυγουντ για να βάλει φωτιές στην καθημερινότητά μας.

.

2 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Tι μαθαίνει λοιπόν κανείς μέσα από τα blogs!!!
Ακρως ενδιαφέρον!!!
Φιλάκια Μαράκι, καλή βδομάδα:)

Matriga είπε...

Ευχαριστώ πολύ, Έλενα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια και τη φιλία σου. Σου ετοιμάζω μια έκπληξη για τη ζεστή σου συμπεριφορά :) Φιλιά και καλή εβδομάδα και σε σένα!!