Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Τι είναι το hol tv

Νέα υπηρεσία ψηφιακής τηλεόρασης παρέχει η Hellas on Line - Θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση!
hol tv
Η νέα πρωτοποριακή ψυχαγωγική υπηρεσία από την hol, θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση, προσφέροντάς σας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης! Mε την υπηρεσία hol tv, αποφασίζετε εσείς, όχι μόνο τι θα δείτε, αλλά και πως.

Παρακολουθήστε 38 Κανάλια!

- Μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα διεθνή κανάλια και ελληνικά ελεύθερα κανάλια ΔΩΡΕΑΝ!

- Χρησιμοποιήστε εύκολα τον ψηφιακό οδηγό προγράμματος της υπηρεσίας hol tv και δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αυτό, για τις επόμενες 14 μέρες!
- Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα το πρόγραμμα που θέλετε και όχι μόνο!
- Βρείτε τη μέρα και ώρα προβολής του προγράμματος, της σειράς ή της ταινίας που θέλετε να δείτε!

PVRhol tv

Παίξτε με το «ζωντανό» πρόγραμμα!
Παρακολουθήστε το πρόγραμμα που προβάλλεται, χωρίς να χάσετε λεπτό, ακόμη κι αν σας διακόψουν. «Παγώστε» το πρόγραμμα, ανά πάσα στιγμή και επανέλθετε αργότερα. Παίξτε, ξανά και ξανά, τη σκηνή της αγαπημένης σας ταινίας, ή την αμφισβητούμενη φάση ενός live αγώνα!
Γράψτε έως και 80 ώρες προγράμματος!
Με την υπηρεσία hol tv, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να χάσετε το επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς. Προγραμματίστε την εγγραφή του προγράμματος που επιθυμείτε αυτόματα, με βάση μόνο το όνομα του προγράμματος, ώστε να μη χρειάζεται να ρυθμίσετε τη μέρα και ώρα προβολής.

Video club

hol tv Στο hol Video Club θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία ταινιών και προγραμμάτων προς ενοικίαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Διαλέξτε την ταινία που επιθυμείτε να δείτε, με μία μόνο κίνηση! Μάθετε γι’ αυτή περισσότερα, νοικιάστε την και κρατήστε τη διαθέσιμη προς προβολή για 24 ώρες!

Home networking

hol tv extrasΜε τον εξοπλισμό home networking απολαύστε την απόλυτη ελευθερία! Απαλλαγείτε από τα καλώδια, συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή με το modem σας δικτυακά, μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, όπου κι αν αυτά βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Extras

hol tv extras Ακούστε τα MP3 σας και προβάλετε τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας, απευθείας στην τηλεόραση, χωρίς καμία επιπρόσθετη σύνδεση!.

3 σχόλια:

D.Angel είπε...

Mια χαρά το βρίσκω αλλά θα χρειαστώ εκπαίδευση για να το μάθω!!!Χα χα χα είμαι κ τούβλο θα μου πάρει λίγο παραπάνω....

Orsalia είπε...

Ωραία όλα αυτά που κάνει το hol tv αλλά πώς θα το προμηθευτούμε? πού θα το βρούμε? πώς? πού? πότε?
εχω πολλές απορίες...Είναι σαν τη NOVA? γράψε μου κι άλλα! μπας και καταλάβω...

Matriga είπε...

Kαλημέρα σας, κορίτσια. Μην νομίζετε ότι και γω είμαι και γω ειδική! Ufo είμαι στην τεχνολογία... και όχι μόνο - όπως λέει και ο webmaster.
Το hol tv, δεν είναι όπως η Nova. Απλά αν έχεις το πακέτο double play, μπορείς να βλέπεις 38 ελεύθερα κανάλια. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στο site hol.gr
Φιλάκια!