Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Τελικά...τι γίνεται με το Πάμε Στοίχημα;

Το παρακάτω κείμενο κυκλοφορεί στο internet. Μου στάλθηκε με e-mail. Διαβάστε το....

Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα.

Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στονεπικεφαλής της Θύρας 7 επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ, ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας.

Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ. Κανέλλη, υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο. … Η λίστα των 1.200 ονομάτων περιλαμβάνεται σε πόρισμα της Υπηρεσίας Ειδικών Ερευνών, η οποία κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης κατέγραψε όλους τους τυχερούς, που έχουν κερδίσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, όπως και εκείνους που κέρδιζαν μικρότερα ποσά αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Να συμπληρώσουμε ότι η λίστα της Λιάνας Κανέλλη κυκλοφορεί εδώ και μία τριετία, είχε μάλιστα δημοσιευτεί και στο "Ποντίκι", όμως κανενός αυτί δεν ίδρωσε. Τώρα φαίνεται, καθώς οι πρασινογαλάζιοι κονταροχτυπιούνται αποκαλύπτοντας ο ένας τα σκάνδαλα του άλλου, ήρθε κι η ώρα να πέσει φως σε κάποιες πτυχές της αθλιότητας, που ονομάζεται διαπλοκή πολιτικών και οικονομικών παραγόντων αυτής της χώρας.

Τα πρόσωπα της θύρας 7 που φωτογραφίζει η λίστα, είναι ίσως ο εύκολος στόχος. Μήπως όμως, τα κερδισμένα δελτία είχαν κι άλλους αποδέκτες πέρα από αυτούς της λίστας; Η εικαζόμενη λαθροχειρία, το να γράφει δηλαδή κάποιος εκ των υστέρων αποτελέσματα ήδη γνωστά και να τα περνάει η μηχανή με προηγούμενη ημερομηνία, είναι κάτι που εύκολα μπορεί να υποθέσει κάποιος, δύσκολα όμως να αποδειχθεί.

Διότι αυτός που έχει τα γένια έχει και τα χτένια...

Άλλωστε, ο ένας από τους τρεις κατονομασθέντες ως "νταβατζής" της διαπλοκής από τον νυν πρωθυπουργό, εν μέσω μπυροσουβλακοφαγίας προ ετών στον Μπαϊρακτάρη, κατόρθωσε να απαλλαγεί επί των τελευταίων κυβερνήσεων από τον βραχνά ΤΕΣΣΑΡΩΝ!!! κακουργημάτων, είτε με οριστικά βουλεύματα της τυφλής ελληνικής "δικαιοσύνης", είτε λόγω παραγραφής, αφού τα όργανα της Πολιτείας, άλλοτε κοιμούνταν ή ξεχνούσαν ή έπαιρναν δυσμενείς μεταθέσεις...

Δεν θα αποτιμήσουμε εδώ, το βαθμό της ηλιθιότητας όλων αυτών, που νομίζουν ότι θα γίνουν πλούσιοι παίζοντας τα "τυχερά" παιχνίδια. Θα στηλιτεύσουμε όμως, όλους αυτούς (πολιτικούς, οικονομικούς, πνευματικούς παράγοντες) που συναινούν και αποσιωπούν στη μεθοδευμένη αποκολοκύνθωση της κοινωνίας, που όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά συνεχίζει να τρέφει τη σαπίλα της με τα τηλεοπτικά σκουπίδια, αποχαυνωμένη και εκμαυλισμένη από την ψευδαίσθηση της κάλπικης ευημερίας που συντηρούν τα δανεικά και οι απατηλές ελπίδες από τα κάθε λογής απατεωνοπαίχνιδα.

Πηγή: kerkida.gr

3 σχόλια:

korinoskilo είπε...

μαλιστα μαλιστα...... οχι δεν ειναι ολα στιμενα!!!!!!!!
στριμενα ειναι :Ρ

καλημερα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ΜΠΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Vassilis είπε...

... Ax, είναι πολλά τα λεφτά Matriga!