Welcome to Shell-Land!

Όπως ανοίγουν τα κοχύλια στην άμμο, έτσι και γω, αποζητώ να παίρνω το φως των δικών σας ματιών...

Όσο ζω, θα ονειρεύομαι και με τίποτα δεν με ξυπνάω. Όσο υπάρχω, στη θάλασσα θα συνεχίζω να βουτάω

και σαν δελφίνι να κολυμπάω, ψηλά θα πετάω και τα κοχύλια μου στη θάλασσα θα φυλάω. ©

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται... για τον ιό των χοίρων

O... κατασκευασμένος ιός των χοίρων, που φτάνει πια σ' όλα τα σπίτια, μέσω του τρόμου των ΜΜΕ, με ελάχιστους θανάτους, αλλά με πολλά κρούσματα, κάνει αναγκαίο το φάρμακο tamiflu. Και ενώ υπάρχουν και άλλα αντιϊϊκά φάρμακα, που αντιμετωπίζουν την αρρώστια, μόνο αυτό έχει βγει παγκοσμίως σαν φάρμακο, στο οποίο ο ιός είναι ευαίσθητος...

Η ROCHE κάνει τρελές πωλήσεις. Τώρα μην αναρωτιέστε ποιος βρίσκεται πίσω από την υπόθεηση αυτή.... Ποιος άλλος ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ο γνώστης της υπόθεσης των Δίδυμων Πύργων για όσους γνωρίζουν... Το «γεράκι του πενταγώνου», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ! Και γιατί; Επειδή είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Science», η οποία.... έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflu (ταμιφλού), -παίρνει από την ελβετική «Roche» («Ρος») το 10% των πωλήσεων-, του.... μόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους!!!

Το Tamiflu είναι ένα φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία οσελταμιβίρη. Κάποτε αυτό πήγε να γίνει με τη νόσο των πουλερικών, όταν και πάλι αναστατώθηκε όλος ο πλανήτης, αλλά το tamiflu δεν έκανε καλή δουλειά. Τώρα όμως ο ιός είναι στα μέτρα του φαρμάκου. Αυτή τη φορά τους πέτυχε η συνταγή!

Το φάρμακο έγινε για τον ιό, ή ο ιός για το φάρμακο;

Επιτέλους, πότε θα ξυπνήσουμε από το λήθαργο;;;
Ή να υποθέσω ότι μας υπνωτίζουν με ψεκασμούς...
όπως πολλές φορές ειπώθηκε προς χάριν αστειασμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: